Logo Hot-R ballonvaarten Barneveld

Weten wat u boekt!

U wilt een Ballonvaart maken?

U wilt een Ballonvaart maken?

Waar moet u op letten?

Ballonvaarten worden overal aangeboden. De prijzen lopen uit een van € 175,- p.p. tot € 99,- p.p.! U zult waarschijnlijk denken dat het verschil € 76,- euro is, en dan is € 99,- voor een ballonvaart toch een aantrekkelijke prijs. Toch zijn er dingen waar u op moet letten.

Veiligheid is goed geregeld

Natuurlijk is elk ballonvaart bedrijf in Nederland veilig. Er is streng toezicht op alles wat met luchtvaart te maken heeft. Zowel piloten als materiaal worden regelmatig gekeurd en geen ballon in Nederland zal rondvaren zonder verzekering. Met de veiligheid van ballonvaren zit het wel goed.

Maar niet mocht het onverhoopt toch mis gaan, heeft uw ballonvaart aanbieder dan naast de verplichte casco verzekering ook een passagiers verzekering? Bij ons wel!

Hoe groot is de mand?

Hoe groot is de mand?

Wilt u opgaan in een grote groep?

Vooraf weten hoeveel er mee gaan

Bij een VIP ballonvaart heeft u de hele ballonmand voor uw gezelschap. Maar boekt u losse tickets, hoeveel gaan er dan mee? Voor u het weet staat u met 10, 20 of soms zelfs 30 vreemde mensen om u heen in de mand. Dan had u misschien liever een paar euro meer betaald om wel te kunnen genieten van de rust en persoonlijke aandacht. Bij ons gaan er maximaal 6 personen mee de lucht in. Meestal zelfs maar 4 of 5 tegelijk! Zo houden we het kleinschalig, sfeervol en persoonlijk.

Waar stijgt de luchtballon op

Waar stijgt de luchtballon op

Pas op voor de kleine letterjes

Een regio van 50 km is enorm groot

Boekt u een ballonvaart in Barneveld, Amersfoort of Ede. Dan wilt u waarschijnlijk ook echt in die regio een ballonvaart maken. Waarom zou u dan opeens MOETEN opstappen in Zwolle of Arnhem? Laat u nooit verrassen door dit soort voorwaarden. Het is een truc om alle passagiers naar 1 plek te krijgen, zo dat men de ballonmand goed vol heeft

De wind bepaald altijd

Niemand kan 100% garantie geven dat u over een exacte plek heen zal varen. Wij spreken daarom ook altijd over een regio. Boekt u voor Amersfoort, dan zullen we altijd ons uiterste best doen om op te stijgen of de landen in of om Amersfoort. Is dit niet mogelijk maar is het wel goed ballonvaart weer. Dan heeft u zelf de keuze of we vanaf een andere locatie vertrekken. Wilt u dit niet, dan plannen we kostenloos een nieuwe datum.

Foto's van uw ballonvaart

Herrineringen van uw ballonvaart met foto's vastgelegd! Niet bij iedere ballonvaarder is het standaard dat er van start tot landing foto's gemaakt worden door zowel de piloot als door de volgauto. Voor ons is het dagelijks, voor u is het een bijzondere ervaring. Dit leggen wij voor u vast en stellen wij kostenloos aan u beschikbaar. Dat doen we elke ballonvaart weer, kijk maar op onze facebookpagina!

Een ballonvaart maken doet u niet iedere dag!

Wees vooraf goed bewust van uw persoonlijke voorkeuren. Stel uw ballonvaarder alle vragen die u heeft en zorg ervoor dat u de aandacht krijgt die u verdient. Een ballonvaart moet een pure belevenis zijn waar u dagen, maanden of misschien zelfs jaren lang van wilt kunnen nagenieten. Iedere vorm van iritatie of een klein misverstand kan dit genot beperken. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Kies hier uw gewenste ballonvaart arrangement:

Diner & Ballonvaart

Diner & Ballonvaart

 • Ballonvaart
 • Dineren
 • Nu € 180,- p.p.

Info

Groeps ballonvaart

Groeps ballonvaart

 • Locatie keuze
 • Maatwerk mogelijk
 • Vanaf € 150,- p.p.

Info

Familie & Privé ballonvaart

Familie & Privé ballonvaart

 • Familie / Privé
 • Elke dag mogelijk
 • Vanaf € 150,- p.p.

Info

Promotie mogelijkheden

Promotie mogelijkheden

 • Decoratie mand
 • Fotoshoots
 • Bedrijfspromotie

Info