Skip to main content

In samenwerking met Restaurant De Hebberd

Diner & ballonvaart

Het meest complete arrangement

 

Een ballonvaart en à la carte dineren voor een vaste scherpe prijs.

Een zorgeloze avond

Het complete arrangement is in samenwerking met restaurant De Hebberd. De ballonvaarten zullen ook uitgevoerd worden met de luchtballonnen van De Hebberd, voorzien van de toepasselijke registraties PH-EET en PH-ETE. Deze ballonnen hebben plaats voor 4 à 7 passagiers.

Amersfoort & Barneveld
1 uur in de lucht
Max hoogte 1676 m
Avondvullend programma
Zorgeloos en compleet arrangement

Ontvangst bij restaurant "De Hebberd"

U wordt welkom geheten bij restaurant De Hebberd in Barneveld of Amersfoort.

TIJD OM TE ONTSPANNEN!

Zowel Hot-R ballonvaarten als restaurant De Hebberd vinden het een eer u als gast te mogen verwelkomen. Voor u is het nu tijd om te ontspannen. Ons team haalt u op bij het restaurant en neemt u mee naar de opstijglocatie hier in de regio. Daar begint ons team met de opbouw van de mand, brander en ballon. Na een korte veiligheidsinstructie van de piloot zal de ballon in ongeveer 15 minuten worden opgeblazen en kunt u aan boord stappen. Eenmaal los van de aarde kunt u een uur lang gaan genieten van het prachtige landschap wat onder u door gaat.

Volledig zorgeloos

Na  de ballonvaart wordt u door ons weer teruggebracht bij het restaurant. Op het terras volgt eerst nog een glas champagne en krijgt iedere passagier een luchtdoop certificaat. Daarna staat er een tafel voor u klaar en zal de bediening de zorg voor de inwendige mens op zich nemen.

Boek uw zilveren of gouden ballonvaart arrangement

Wij bieden u een gezellige avond, heerlijk eten en een mooie ballonvaart over de regio Gelderse Vallei en Veluwe. Hierbij kunt u kiezen voor een ballonvaart met een 2-gangen diner, het 'Zilver' arrangement of u kiest voor de optie 'Goud'. Bij het gouden arrangement krijgt u een 3-gangen diner en is de prijs inclusief alle drankjes.

Compleet arrangement nu al vanaf 215,- p.p. (ACTIE PRIJS)

Profiteer nu van deze scherpe prijs!