Skip to main content

Een ballonvaart speciaal voor u

Privé ballonvaart

VEEL PERSOONLIJKE AANDACHT

 

De rust en stilte maakt het onvergetelijk.

DE DROOMERVARING

Wij nemen je mee naar ongekende hoogten. De locatie en regio waar we gaan ballonvaren bespreken we vooraf. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, het is immers uw droomballonvaart die wij gaan realiseren.

Locatie in overleg
1 uur in de lucht
Max hoogte 1676 m
Avond of ochtend 
Maatwerk voor elke groep

VOLLEDIG NAAR UW WENSEN

 

VERTEL ZE ONS

Wilt u voor of na de ballonvaart dineren, gaat u iemand verrassen of heeft één van de passagiers speciale aandacht nodig? Ook uw bijzondere ervaring maken wij graag mogelijk. Neem direct contact met ons op en u heeft vandaag nog het antwoord

HET PURE GENIETEN

Een VIP-ballonvaart bij ons balloncentrum is een unieke ervaring. U en/of uw gasten worden van begin tot eind in de watten gelegd. Ons professionele team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

HET ULTIEME GEZINSUITJE

THE SKY IS THE LIMIT

Jaarlijks maken wij vele familieballonvaarten. Het is natuurlijk heerlijk om met het hele gezin een ballonvaart boven ons eigen Nederland te maken. We hebben onze familieluchtballonnen voor 3/4, 4/5 of 6/7 personen. Het maakt dus niet uit hoe groot je gezin is, wij hebben een geschikte luchtballon.

Kies zelf uw datum

 

Wij gaan er alles aan doen om de ballonvaart uit te voeren op de datum dat het u het beste uit komt. Laat ons weten wanneer het schikt in uw agenda! Onze medewerkers checken de beschikbare ballonnen en nemen vrijblijvend contact met u op.