Skip to main content

voor uw Bedrijfsuitje, Vrienden of familie

Een passende ballonvaart

Een onvergetelijke ervaring

 

De complete mand voor uw gezelschap.

Het avontuur

Wij selecteren een ballon die aansluit bij de grote van het gezelschap. Locatie en de regio waar we gaan ballonvaren bespreken we vooraf. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, het is immers uw avontuur wat wij gaan realiseren.

Locatie in overleg
1 uur in de lucht
Max hoogte 1676 m
Avond of ochtend 
Maatwerk voor elke groep

Er is plek voor iedereen

 

een of meerdere ballonnen

Natuurlijk zorgen wij er voor dat iedereen voldoende ruimte in de mand heeft. Het is zelfs bij meer dan 10 passagiers al mogelijk om met meerdere ballonnen tegelijk te gaan. Creëer op deze manier uw eigen ballonenfiësta, hoe leuk is dat!

HET PURE GENIETEN

Een ontspannen sfeer met uw eigen groep, geen andere passagiers en ook zelf kunnen bepalen in welke regio de ballon opstijgt. Met ons groepsarrangement zijn deze dingen allemaal mogelijk.

Maatwerk mogelijk

Zegt u het maar

Bent u op zoek naar een ballonvaart die aansluit op de rest van het dagprogramma? Heeft u zelf een unieke opstijglocatie in gedachten? Wilt u met de groep dineren of de avond afsluiten aan de bar? Wij zorgen er voor!

TIP: OOK IN DE OCHTEND IS BALLONVAREN MOGELIJK

In alle rust Nederland zien ontwaken. Begin de dag eens met een ballonvaart. Dat is pas echt een bijzondere manier van wakker worden. En ja, wij zorgen ook voor de koffie.

altijd Alles tot in de puntjes geregeld

Kies zelf uw datum

 

Wij gaan er alles aan doen om de ballonvaart uit te voeren op de datum dat het u het beste uit komt. Laat ons weten wanneer het schikt in uw agenda! Onze medewerkers checken de beschikbare ballonnen en nemen vrijblijvend contact met u op.