Skip to main content

Mogelijkheden voor uw logo

Promotie, Marketing & Fotografie

Uw logo op alle foto's

Een reclame object waar men foto's van maakt!

Geen enkele reclame uiting is zo groot, opvallend en origineel als de heteluchtballon. Een luchtballon met uw merk of branding erop trekt gegarandeerd de aandacht van een groot publiek. Naast reclame waarde biedt een luchtballon plaatsen voor passagiers. Zo heeft u naast een reclame object ook de perfecte oplossing voor relatiegeschenken. 

Ballonreclame kan al beginnen met een logo banner aan de mand. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw product of bedrijf over de hele wereld te promoten met uw eigen logo op een luchtballon.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op.


OPVALLEN MAAKT HET VERSCHIL

Gezien worden blijft belangrijk!

Bedrijven als MediaMarkt, De Hebberd, Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed BV en Hertog-Jan gingen u voor. Grote namen die eigenlijk geen reclame nodig hebben. Iedereen kent ze, maar door de inzet van een eigen luchtballon zorgen ze ervoor dat ook iedereen aan ze blijft denken.

Zo neemt Lammert Wilbrink zijn gasten mee de lucht in met zijn luchtballon. Restaurant de Hebberd heeft tegenwoordig ballonvaren op het menu staan. Bij Hertog-Jan zijn de ballonvaarten vast onderdeel van een beloningssysteem onder het personeel. Ook voor uw merk kunnen wij het verschil maken.


Casus: Vogue Nederland

Fotograaf: Paul Bellaart

Het meest toonaangevende modeblad van Nederland is toch wel Vogue! Speciaal voor het grote modenummer Fashion's New Age hielden zij een fotoshoot met één van onze ballonnen. Fotograaf Paul Bellaart maakte een verzameling fantastische foto's. Met als resultaat: Onze ballonmand op de cover van het septembernummer 2017.

Casus: The Sting Group

In 2020 werden we benaderd door The Sting Group. De herfstcollectie van de Costes Fashion winkels werd gefotografeerd in en rond onze reclame-vrije luchtballon. De foto's zijn gebruikt voor online en offline doeleinden. 

Casus: OFM.nl

Voor de winkels van OFM.nl hebben we op een zonnige winterse ochtend de fotoshoot gedaan voor de zomer collectie 2024. De meest opvallende kleuren van de PH-HOP en het strakke zwart van de PH-IKZ werden als achtergrond gebruikt voor de presentatie van de zomercollectie.


UW BEDRIJFSNAAM EN/OF PRODUCT PROMOTEN?

Ontwerp uw eigen luchtballon

Een luchtballon kan in bijna alle vormen gemaakt worden. Door de jaren heen zijn er al duizenden verschillende vormen en formaten geproduceerd. Heeft u een nieuw idee, een creatief ontwerp? Het is nu de tijd om dit te realiseren. Wij werken samen met de beste ballonbouwers ter wereld! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bent u ons volgende project?


Speciale wensen

We doen graag iets bijzonders!

Een huwelijksaanzoek tijdens de ballonvaart, parachutisten die uit de ballon jumpen of een oude ballonmand als kippenhok? Er zijn de afgelopen jaren diverse originele verzoeken voorbij gekomen. Wij denken graag met u mee en samen vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw specifieke wens.

Binnen ons bedrijf ontstaan uitzonderlijk creatieve ideeën en ondenkbare oplossingen. Durft u ons uit te dagen?


Decoratie verhuur

Opvallend veel bekijks

Een ballon, mand, brander of ventilator zijn unieke objecten die kunnen worden ingezet om de aandacht op uw product te vestigen. Wij kunnen u voorzien van alle denkbare ballon attributen.

U zult versteld staan van de vele mogelijkheden en vormen waarin deze ballon onderdelen uw product of bedrijf kunnen promoten. We kunnen niet wachten om ook voor uw merk een mooie creatie te maken