Logo Hot-R ballonvaarten Barneveld

DINER
&
BALLONVAART

Heerlijk eten en prachtig ballonvaren

Heerlijk genieten van het 2-gangen diner

Heerlijk genieten van het 2-gangen diner

À la carte dineren zit gewoon bij het arrangement inbegrepen.

Smakelijk eten

Na de ballonvaart wordt u door ons weer teruggebracht bij het restaurant. Op het terras volgt eerst nog een glas champagne en krijgt iedere passagier een luchtdoop certificaat. Daarna staat er een tafel voor u klaar en zal de bediening de zorg voor de inwendige mens op zich nemen.

Ontvangst bij restaurant

Ontvangst bij restaurant "De Hebberd"

U wordt welkom geheten bij restaurant De Hebberd in Barneveld of Amersfoort.

Tijd om te ontspannen!

Zowel Hot-R ballonvaarten als restaurant De Hebberd vinden het een eer u als gast te mogen verwelkomen. Voor u is het nu tijd om te ontspannen. Ons team haalt u op bij het restaurant en neemt u mee naar de opstijglocatie hier in de regio. Daar begint ons team met de opbouw van de mand, brander en ballon. Na een korte veiligheidsinstructie van de piloot zal de ballon in ongeveer 15 minuten worden opgeblazen en kunt u aan boord stappen. Eenmaal los van de aarde kunt u een uur lang gaan genieten van het prachtige landschap wat onder u door gaat.

Volledig zorgeloos

Volledig zorgeloos

Het complete arrangement is in samenwerking met restaurant De Hebberd. De ballonvaarten zullen ook uitgevoerd worden met de luchtballon van De Hebberd, voorzien van de toepasselijke registratie PH-EET. Deze ballon heeft plaats voor 4 à 5 passagiers.

Altijd een privé ballonvaart bij boeking van 4 of 5 personen

Wij bieden u een gezellige avond, heerlijk eten en een mooie ballonvaart over de regio Gelderse Vallei en Veluwe.

Compleet arrangement nu voor maar 180,- p.p.

Profiteer nu van deze scherpe prijs!

Gaat u binnenkort met ons mee?

Meevaren voor een scherpe prijs kan met het arrangement van restaurant De Hebberd. Al vanaf € 180,- per persoon boekt u nu een ballonvaart met diner (exclusief drankjes).  U betaalt verder geen reserveringskosten. Deze prijs geldt al bij reservering vanaf 2 personen.

Het vervoer van het restaurant naar de opstijg locatie wordt kosteloos door ons verzorgd. De opstijgt locatie is altijd in de buurt van het restaurant. De exacte locatie is afhankelijk van de windrichting en snelheid. U kunt uw auto gratis parkeren bij de restaurants. Na het versturen van uw aanvraag nemen wij altijd binnen 24u contact met u op voor verdere informatie. 

Agenda & Boeking -> klik hier