Logo Hot-R ballonvaarten Barneveld

  • Promotie, Marketing, Fotografie

In de picture

In de picture

Een reclame object waar men foto's van maakt

Geen enkel reclame object is zo groot als een luchtballon. Een luchtballon met uw branding erop trek gegarandeerd de aandacht van veel mensen. Naast de reclame waarde heeft de luchtballon ook nog plek voor passagiers. Zo heeft u naast een reclame object ook de perfecte oplossing voor de relatiegeschenken.

een luchtballon maakt het verschil

Bedrijven als MediaMarkt, De Hebberd, Lammert Wilbrink Commercieel Vastgoed BV en Hertog-Jan gingen u voor. Grote namen die eigenlijk geen reclame nodig zouden hebben. Iedereen kent ze, maar door de inzet van een eigen luchtballon zorgen ze ervoor dat ook iedereen aan ze denkt.

Zo neemt Lammert Wilbrink zijn gasten mee de lucht in met hun eigen luchtballon. Bij restaurant de Hebberd staat tegenwoordig ballonvaren op het menu. Ook voor uw merk kunnen we het verschil maken.

Fotoshoot met luchtballon

Fotoshoot met luchtballon

Creatief gebruik

Van ballonmand tot cover materiaal

Het meest toonaangevende modeblad van Nederland is toch wel Vogue! Speciaal voor het grote modenummer Fashion's Newage (september 2017) maakte ze een fotoshoot met een van onze ballonen. Fotograaf Paul Bellaart maakte een serie fantastische foto's. Vogue Nederland koos ervoor om een van deze foto's te gebruiken voor de cover van het septembernummer van het blad.

Uw bedrijfsnaam en/of product laten stijgen?

Een ballon, mand, brander of ventilator zijn unieke objecten om uw product te versterken. Wij kunnen u voorzien van alle denkbare ballon attributen.

ons volgende project ?

De meest creatieve ideeën gaan door ons hoofd en deze kunnen we gebruiken om uw product of bedrijf te promoten. Ballonreclame kan al beginnen met een reclame banner aan de mand. Natuurlijk is het met een eigen luchtballon ook mogelijk uw product of bedrijf over de hele wereld te promoten. Neem vandaag nog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. We kunnen niet wachten om ook voor uw merk een mooie creatie te maken.

Speciale wensen

Speciale wensen

We doen graag iets bijzonders.

Waarom zou het niet kunnen?

Een huwelijksaanzoek tijdens de ballonvaart, parachutisten die uit de ballon jumpen, of een oude ballonmand als kippenhok? Er zijn de afgelopen jaren diverse aanvragen geweest. Wij denken graag met u mee en samen vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw specifieke wens.

Ontwerp uw eigen luchtballon

Een luchtballon kan in bijna alle vormen gemaakt worden. Door de jaren heen zijn er al duizenden verschillende vormen en formaten gemaakt. Heeft u een nieuw idee, een creatief ontwerp. Het is nu de tijd om dit te realiseren. Wij werken samen met de beste ballonbouwers ter wereld! Neem vandaag nog Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Samen creëren we het beste resultaat

Ballonvaren zit in ons DNA, we zijn er mee opgegroeid. Vanaf het ontbijt in de vroege ochtend tot bij de borrel in de kleine uurtjes praten we erover. Het hele jaar door zijn we puur met ballonvaren bezig. Doordat we er dagelijks mee bezig zijn, weten we wat er speelt in de ballonvaart wereld. Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk en als het moet kunnen we snel schakelen. Wij weten dat niet alles op lange termijn zal leiden tot het gewenste resultaat. Daarom vinden wij het prettig om eerst kennis te maken. Samen gaan we voor het ultieme idee en wij denken daar tot in detail in mee. Ieder bedrijf is uniek en daarom komen wij altijd met een maatwerk oplossing. 

Wij zijn er klaar voor

De eerste vrijblijvende afspraak kan al op korte termijn plaats vinden. Het enige wat u hoeft te doen is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen. Heeft uw aanvraag spoed? Dat is voor ons geen enkel probleem, wij kunnen op basis van onze ervaring al zeer snel een eerste richtprijs afgeven. De kortste weg in dit geval is direct mailen of bellen met Edcar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23775338).